A répákat felkarikázzuk, a hagymákat finomra, a burgonyát és a paradicsomot kis kockákra aprítjuk.
Felhevített zsiradékon, a zöldségeket a hagymákkal megdinszteljük, majd rajta a gombát is. Meghintjük liszttel, kevés pirospaprikával, megkeverjük, felöntjük kb. 7-8 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel ízesítjük.
Amikor újra forr, beledobjuk a burgonyát, a zöldpaprikát és a száraztésztát is, és együtt néhány perc alatt készre főzzük.
A legvégén hozzáadjuk a paradicsomot és a petrezselyem zöldjét, de már nem forraljuk.
A tojást a liszttel elkeverjük, és kanállal beleszaggatjuk a levesbe, kb. 5 percig főzzük a nokedliket, és kész is van. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.