A burgonyát, a zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, a burgonyát kockákra, a hagymát apróra, a többi zöldséget karikákra vágjuk. A petrezselyem- és a kaporlevelet apróra vágjuk.
Egy nagyobb lábasban megolvasztjuk a vajat, üvegesre pirítjuk rajta a hagymát, hozzáadjuk a burgonyát, a zöldségeket, az átnyomott fokhagymát, és tovább pároljuk.
Ezután a zöldségeket megszórjuk a liszttel, a fűszerpaprikával, összekeverjük, majd felöntjük kb. 1,5 l vízzel. Fűszerezzük borssal, sóval, ételízesítővel, felforraljuk, és lassú tűzön kb. 20 percig főzzük.
A tejfölt kevés vízzel, sóval jól kikeverjük és a levesbe öntjük. A levest jól kiforraljuk, végezetül megszórjuk az aprított petrezselyemmel és a kaporral. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.