A csirkecombokra kérget pirítunk a felhevített olívaolajon. A megtisztított burgonyát és lilahagymát nagyobb cikkekre szeljük. A fokhagymát keresztben kettévágjuk. Az előkészített zöldségeket egy közepes méretű tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk oregánóval, és kézzel alaposan összeforgatjuk.
A csirkecombokat a zöldségágyra helyezzük, közéjük tesszük a koktélparadicsomokat és a kimagozott olajbogyót, majd alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőbe toljuk 45 percre. Kivesszük, eltávolítjuk az alufóliát, és grillfokozaton további 15 percig sütjük, hogy a combok ropogósra piruljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.