A csirkemellet megtisztítjuk, nagyobb szeletekre vágjuk. A húsokat zsírpapírra tesszük, megszórjuk sóval, borssal, édesköménnyel és rozmaringgal, majd betakarjuk a papír másik részével és sodrófával belepréseljük a fűszereket.
Egy serpenyőbe olívaolajat hevítünk, megpároljuk rajta a zúzott fokhagymát, rátesszük a csirkemellet és mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomot és megsütjük azt is.
A zöldbabot olajon megpároljuk, majd felöntjük vízzel. Forrástól számítva 6-8 percig főzzük.
A lasagne lapokat kis darabokra törjük, majd a csomagoláson található előírás szerint forró vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a pestóval.
A csirkemellet a tésztával, a zöldbabbal és bébispenóttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.