Elkészítés: A tejet felforralom, a tojássárgáját 5 evőkanál cukorral és az 1 csomag vaníliás cukorral kikeverem. Mielőtt felforr a tej, hozzáadom a tojássárgáját (óvatosan, ki ne csapódjon) és 5 evőkanál cukrot, majd belekeverem a grízt. Sűrűre főzöm.
Egy tálat vízzel kiöblítek, beleöntöm a tejbegrízt, gyümölcsöt dobálok bele. Kicsit várok, hogy hűljön, majd megkenem a tetejét lekvárral vagy kakaóval. A tojásfehérjét a maradék cukorral és csipetnyi sóval gőz felett felverem, majd a torta tetejére kenem, amire egyszerű csokimázt kenek, vagy csokireszelékkel megszóróm. Fél napra hűtőbe teszem, majd szeletelve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.