Az ananászt megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, a sonkát is felkockázzuk. A tejfölt megsózzuk, borsozzuk.
A leveles tésztát négyfelé vágjuk. Egyenként 2 mm vastagtéglalappá nyújtjuk. A hosszabbik oldal mentén a tészta kétharmadáig megkenjük tejföllel, a maradék részt a felvert tojással. A tejfölös részen elosztjuk a kukorica, a sonka, az ananász és a sajt negyedét, és így teszünk a többi tésztalappal is. Feltekerjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A végeit visszahajtjuk, összenyomkodjuk.
Megkenjük a felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal. 200 (légkeverésesben 180) fokon aranybarnára sütjük. Langyosan, vagy hidegen szeleteljük.
Megjegyzés
Egy bloggertalálkozóra készült. Igazi csajos kaja, az édes-sós ízek kedvelői imádni fogják
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.