A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát pedig fokhagymanyomón átnyomjuk. A lencsét folyóvízzel átmossuk, majd lecsöpögtetjük egy szűrőn. Egy fazékban az olajat felforrósítjuk, üvegesre pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Utána hozzáadjuk a lencsét is. Folyamatos keverés mellett egy kicsit pároljuk.
A lencséhez hozzáöntjük a zöldséglevest, pár percig forraljuk, majd lassú tűzön kb. 15 percig főzzük.
Amint megpuhult a lencse, hozzákeverjük a majoránnát. A levest friss kenyérrel és pirítóssal is szervírozhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.