A tésztát a csomagoláson lévő leírás szerint sós vízben kifőzzük. A zöldhagymát megmossuk, vékonyan felkarikázzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, fokhagymanyomón átpréseljük. A vajat egy teflonserpenyőben felolvasztjuk.
Rátesszük a hagymát, egy kissé megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a spenótot és a fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. Addig pároljuk, míg a spenót össze nem esik, majd hozzáöntjük a tejszínt, és belekeverjük a krémsajtot. Összefőzzük az egészet, és ízlés szerint pépesítjük.
A spenótos keveréket a forró tésztához adjuk. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
A spenóthoz remekül illik a parmezán sajt. Ha diétásan szeretnénk elkészíteni a fogást, vaj helyett használjunk olívaolajat, hagyjuk el a tejszínt, valamint a krémsajtot, a tészta pedig legyen teljes kiőrlésű.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.