A húst megmossuk, szárazra töröljük és vékonyabb csíkokra vágjuk. Az olajat a fűszerkeverékkel tálban összekeverjük, majd a húscsíkokat beletéve kb. 45-60 percig pácoljuk. Ezt követően felforrósított száraz serpenyőben minden oldalán megpirítjuk, majd kevés víz v. húsalaplé aláöntésével úgy 10-15 percig pároljuk.
Közben elkészítjük a köreteket és a mártogatóst. A rizst a csilivel a szokásos módon elkészítjük. Az újburgonyát hámozás nélkül, megmosva, sós vízben puhára főzzük, majd forró serpenyőben megpirítjuk. A joghurtot csipetnyi sóval és az aprított kaporlevéllel ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.