A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a visszamaradt zsiradékon. Levesszük a tűzről, meghintjük pirospaprikával, majd hozzáadunk néhány ek hideg vizet, elkeverjük és felforraljuk.
A káposztát alaposan megmossuk és lecsepegtetjük és hozzáadjuk a hagymás alaphoz. Babérlevéllel és néhány szál kaporral ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, majd az egészet puhára főzzük. Végül sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A káposzta felét tűzálló tálba tesszük. A megtisztított halat sózzuk és borsozzuk, majd elrendezzük a káposztán, és a megmaradt káposztát ráhalmozzuk. 160 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Tejföllel és a megmaradt, finomra vágott kaporral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.