Előkészítés: A paprikát megmossuk, „kalapját” levágjuk, magjait óvatosan eltávolítjuk.
A szardínia olaját lecsöpögtetjük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk.
Elkészítés: A szardíniát villával összetörjük (a kapribogyót is), hozzákeverjük a fokhagymát, a petrezselymet, a sajtot, a zsemlemorzsát és a felvert tojást. Sózzuk, borsozzuk. A tölteléket kanállal a paprikákba töltjük, kissé belenyomkodjuk. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a paprikák minden oldalát 3-4 percig sütjük benne. Papírtörlőre vagy papírszalvétára kiszedjük, hogy az olajat leitassuk, és langyosan vagy hidegen, pirítós kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.