Az avokádókat félbevágjuk, és kiemeljük a magjukat. A héjból kivájt húsukat durvára daraboljuk és azonnal megöntözzük a félbevágott lime-ok levével, hogy ne barnuljanak meg.
Az uborkát meghámozzuk, hosszában félbevágjuk és a magos rész eltávolítása után felkockázzuk.
A megtisztított hagymát finomra aprítjuk. A koriandert leöblítjük és lecsipkedjük a leveleit.
Az előkészített zöldségeket és néhány levél kivételével a koriandert turmixgépben pürésítjük, majd simára keverjük az alaplével. Megsózzuk, megborsozzuk, és a hűtőben pihentetjük legalább 2 órát. A félretett korianderlevéllel díszítve kínáljuk.
Megjegyzés
Bazsalikommal is elkészítheted, ha nem kedveled a koriander ízét. Fokhagymás pirítós illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.