A kekszet egy késes aprítóba tesszük, hozzáadjuk a cukrot és az olvasztott vajat, és összekeverjük. A masszát egy 16 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk, és a mélyhűtőbe tesszük 10 percre.
1/4 bögre tejszínhez hozzákeverjük a zselatint, és 5 percig állni hagyjuk. Robotgéppel összedolgozzuk a maradék tejszínt, a krémsajtot, az avokádó húsát, a lime kifacsart levét és lereszelt héját, a cukrot és a vaníliaaromát.
A zselatinos keveréket mikróba tesszük 15-20 másodpercre (vigyázat, a tejszín könnyen kifut), majd melegen a sajttortakrémhez adjuk, és összekeverjük a robotgéppel.
A masszát a hideg tortaalapra öntjük, és a hűtőbe tesszük egy éjszakára. Másnap összeolvasztjuk a csokit, a tejszínt és a vajat, és a mázat torta tetejére csorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.