Az alaphoz megolvasztjuk a vajat egy serpenyőben, és hozzáadjuk az összetört kekszet. Addig kevergetjük, amíg a keksz fel nem veszi az összes vajat.
Levesszük a tűzhelyről, és belenyomkodjuk egy 20 cm átmérőjű, kivajazott és sütőpapírral kibélelt kapcsos tortaformába, majd a hűtőszekrénybe tesszük 1 órára.
A krémhez felverjük a krémsajtot, majd hozzáadjuk a Baileyst és a porcukrot. Belekeverjük a tejszínt és az időközben lereszelt csokoládét, és rákanalazzuk a kekszes alapra.
Néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük, majd tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk egy kis extra csokoládéreszelékkel, ha szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.