A csap alatt szűrőben leöblített quinoát fazékba öntjük. Annyi vizet engedünk rá, amennyi ellepi, majd a forrástól számított 20 percig főzzük. Közben a megmosott paradicsomot, avokádót és uborkát felkockázzuk, a leöblített petrezselymet néhány levél kivételével finomra vágjuk.
A quinoát ellenőrizzük: akkor jó, ha az állaga a puha rizsre emlékeztet. Ekkor szűrőbe öntjük, a csap alatt leöblítjük, majd lecsepegtetjük, és a konyhai papírtörlőre tett szűrőben szikkadni hagyjuk.
A felkockázott hozzávalókat összeforgatjuk a petrezselyemmel, a sóval és egy löket olívaolajjal. Ízlés szerint borssal és csilipehellyel fűszerezzük, majd alaposan átforgatjuk. A félretett petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.