Az olajat felforrósítjuk, és megpároljuk rajta az 1 fej finomra vágott vörös- és a zúzott fokhagymát, a lereszelt gyömbért és a curryport. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra vágott húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, majd felöntjük az alaplével. 60 percig főzzük, vagy addig, amíg a hús meg nem puhul. 25 dkg joghurttal gazdagítjuk. Sózzuk és borsozzuk, majd további 2 percig főzzük.
Összeforgatjuk a felaprított paradicsomot, uborkát és a fél fej hagymát. A zsemlékről egy kis kalapot levágunk, a belsejüket egy kiskanállal kiszedjük. A fűszeres raguval megtöltjük. Forrón, a zöldségekkel és sajttal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.