Éles késsel leválasztjuk a csövekről a kukoricaszemeket. Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a megtisztított, finomra aprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott krumplit, a megtisztított, lereszelt fokhagymát, továbbá a kukoricaszemeket. Felöntjük az alaplével, felforraljuk, azután közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak. Közben ízesítsük egy kevés sóval és csilipehellyel.
A tűzről levéve botmixerrel krémesre törjük a levest, majd hagyjuk kihűlni. A tálalás előtt simára keverjük benne a joghurtot. A kukoricaszemekkel, a popcornnal, egy kevés felaprított petrezselyemmel és ízlés szerint csilipehellyel megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.