A csicseriborsót előző éjszaka beáztatjuk. Másnap lecsöpögtetjük, és bő vízben 1-2 óra alatt puhára főzzük.
A megfőtt csicseriborsóról leöntjük a vizet, és aprítógépbe vagy turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a citromlevet, a sót, az aszafoetidát és a tahinit, majd összeturmixoljuk, és, hogy elég krémes legyen, teszünk egy kevés vizet is hozzá.
Az elkészült hummuszt egy tányérra szedjük. Az olívaolajjal megöntözzük, megszórjuk pirospaprikával és rátesszük a petrezselymet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.