A húsvéti göngyölt csirkemell elkészítéséhez első lépésként keményre főzzük a tojásokat. Ha kihűltek, karikákra vágjuk. A sajtot és a füstölt sonkát vékonyan szeleteljük.
A csirkemell filéket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megkenjük ecetes tormával. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacont, 4-5 szelet főtt tojást, 1-1 szelet sajtot és füstölt sonkát, valamint 3-4 levél medvehagymát, majd felgöngyöljük.
A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük, és szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 185 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt kszre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.