Az élesztőt 60 ml meleg vízben kevés cukorral felfutatjuk.
Dagasztógépbe szitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a porcukrot, a tejet, a puha vajat, a tojásokat, a citromhéjat és a felfuttatott élesztővel alaposan összedagasztjuk. Meleg helyen kb. 30 perc alatt a duplájára kelesztjük.
Amíg a tészta kel, elkészítjük a kétféle tölteléket. A vaníliás pudingot a 4 ek. cukorral a tejbe öntjük, kevergetve megfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A málnát a cukorral felfőzzük, átpasszírozzuk és szükség esetén keményítővel besűrítjük.
Miután megkelt a tészta, kinyújtjuk, pogácsszaggatóval vagy egy vizespohárral kiszaggatjuk, és bő, forró olajban mindkét oldalukat néhány perc alatt kisütjük.
A kihűlt fánkokat egy habzsák segítségével óvatosan betöltjük. A csokoládékat, egy-egy tálkában, a mikróban felolvasztjuk és a betöltött fánkokat tetszés szerint dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.