A tészta hozzávalóit 1 -1,5 dl tejjel összegyúrjuk, és, ha elvált az edény falától, 4 cipóra osztjuk, majd mindegyik cipót 24×39 cm-esre - tepsi méretűre - nyújtjuk. A tepsi hátoldalát margarinnal lekenjük, majd a lapokat egyenként, 180 fokra melegített sütőben, 7-8 perc alatt aranybarnára sütjük.
A pudingporokat a tejjel, a cukorral csomómentesre keverjük, és felfőzzük. Ez a krém nem édes, aki édesebben szereti, tegyen több cukrot bele! A kihűlt pudingot egy robotkép segítségével, a vajjal és a kókuszreszelékkel habosra keverjük.
A kihűlt lapokat betöltjük a krémmel. A tetejére a csokoládét az étolajjal felolvasztjuk a mikróban, majd simára keverjük, majd a tészta tetejére öntöttjük, majd elsimítottam. Legalább fél napot várjunk a szeleteléssel, hogy bepuhuljanak a rétegek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.