A tészta hozzávalóiból, kézi habverővel, csomómentes tésztát keverünk.
Egy teflonbevonatos palacsintasütőt előmelegítünk, és az első palacsinta előtt, egy kevés kókuszzsírral kikenjük.
A töltelék hozzávalóiból sima krémet keverünk, ezzel töltjük meg a palacsintákat, négybe hajtjuk, tepsibe rakosgatjuk, és forró sütőben átforrósítjuk. Tálaláskor tejfölt, és lilahagymát kínálunk hozzá.
Megjegyzés
A rizsliszt hajlamos leülni a tál aljába, ezért minden egyes palacsinta sütése előtt érdemes átkeverni a masszát.
Nem érdemes pirosra sütni a palacsintákat, mert akkor kiszáradnak.
Tökéletes ízharmoniát biztosított a kapor-juhtúró-medvehagyma. Aki gondolt a medvehagyma mentes télre és fagyasztott le pár csokorral, már most kipróbálhatja, a többiek tavaszig mentség el a receptet! Gluténmentes, de aki nem diétázik hagyományos palacsintával is készítheti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.