Egy turmixgépbe adagoljuk a tojást, a tejet, a lisztet és medvehagymát, majd alaposan összeturmixoljuk. Az így kapott palacsintatésztát ízlés szerint megsózzuk, -borsozzuk.
Egy teflon serpenyőben kevés vajat olvasztunk, és ezen megsütjük a palacsintákat mindkét oldalukon.
A juhtúrót egy villával összetörjük és krémesre keverjük egy kevés tejföllel. Megkenjük vele a palacsintákat, és langyosan tálaljuk.
Megjegyzés
Remek laktató előétel, de hétvégi reggelinek sem utolsó.
Recept, styling: Filep Kata, fotó: Tóth András
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.