A tojássárgáját elkeverjük a mustárral és az eritrittel, majd folyamatosan kevergetve vékony sugárban hozzácsorgatjuk a tökmagolajat. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a citromlevet, és alaposan összekeverjük. Végül kikeverjük a tejföllel.
A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, és felkírikázzuk. A zöldségeket megmossuk és felaprítjuk. A sonkát felkockázzuk, a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Néhány szelet tojást és retket félreteszünk a díszítéshez.
Egy jénaiba halmozzuk a zöldségeket, a kifőtt és leszűrt tésztát, a tojást és a sonkát, majd összekeverjük a salátaöntettel. A saláta tetejét a félretett tojással és retekkel díszítjük. Néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.