Elkészítés: 7 dkg cukorból és a tejből karamellás tejet főzünk, majd hagyjuk hűlni.
A vajat, a maradék cukrot és a tojásokat habosra keverjük. Hozzáadjuk a liszt felét és a sütőport. Ha kihűlt a tej, hozzáadjuk a masszához, és végül a maradék lisztet is hozzákeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. 180-200 °C-on aranybarnára sütjük (tűpróba).
Attól függően, hogy milyen vastagra szeretnénk a karamellréteget a tetején, valamennyi cukrot megkaramelizálunk, majd a megsült tészta tetején elegyengetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.