A megtisztított karfiolt rózsáira szedjük, aprítógépbe tesszük, és rizsszem nagyságú darabokra vágjuk.
A finomra vágott karfiolt egy tálba tesszük, hozzáadjuk a lereszelt sajtokat, a lisztet, a tojást, 2 ek olívaolajat, a mustárt, az áttört fokhagymát és a fűszereket. Alaposan összekeverjük.
Egy muffinformát kikenünk a maradék olívaolajjal, majd egy kanál segítségével beleadagoljuk a masszát. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és nagyjából 15 perc alatt pirosra sütjük. Fogyaszthatjuk önmagában, köretként is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.