A megmosott, kisebb rózsáira szedett karfiolt lobogó, sós vízben puhára főzzük. Azután leszűrjük, és félretesszük.
A burgonyát meghámozzuk, apróra kockázzuk, és bő, enyhén sós vízben a forrástól számított 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, és hagyjuk megszáradni.
Serpenyőben felforrósítsuk a 2 ek olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra vágott vörös- és fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkocázott sertéscombot, és nagy lángon, kevergetve megpirítjuk. Ezután lehúzzuk a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, alaposan elkeverjük, majd visszarakjuk a tűzre. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, felöntjük egy kevés vízzel, és kis lángon, lefedve addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Végül beleforgatjuk a karfiolrózsákat.
Egy mélyebb lábasban felhevítjük a 4 dl olajat, és aranysárgára sütjük benne az előfőzött burgonyakockákat. Ezzel tálaljuk a karfiolos brassóit. Csemegeuborka illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.