Megmossuk a karfiolt, és rózsáira szedjük, meghámozzuk és felkarikázzuk a répát. Megtisztítjuk a hagymát, és vékony cikkekre vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megforgatjuk benne a hagymát, majd rádobjuk a répát és a karfiolt is.
Megszórjuk a curryvel, és megsózzuk. Felöntjük 5 dl vízzel, ésaddig főzzük, amíg a zöldségek elkezdenek megpuhulni.
Rászórjuk a lencsét, és 15-20 percig főzzük. Belekeverjüka joghurtot, és felmelegítjük az ételt, de már ne forraljuk. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.