A lisztből, a tojássárgájából, a puha vajból, a tejből, az élesztéből és a nádcukorból rugalmas tésztát készítünk egy dagasztógép segítségével, és fél órán át hagyjuk kelni.
Sütőpapíron vékonyra nyújtjuk, majd a sütőpapírral együtt egy 40x36 cm-es tepsibe csúsztatjuk a tésztát, Megszórom zsemlemorzsával (hogy a meggy leve ne áztassa el a tésztát), majd barna cukorral és bőségesen befedjük a magozott meggyel.
Megszórjuk őrölt fahéjjal és még egy kevés nádcukorral, majd hideg sütőbe tesszük, amit utána 200 fokra kapcsolunk, és kb. 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.