A kissé lehűtött vajat egy robotgép habverő spiráljával enyhén fellazítjuk. Hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, valamint egyenként a tojássárgáját és a likőrt. Habosra verjük, majd rászitáljuk a sütőporos lisztet és elkeverjük benne.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, 1/3 részét alaposan, a 2/3 részét pedig óvatosabban a masszába forgatjuk.
A piskótaszerű tésztát egy 20 x 30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Meghintjük a gyümölcsökkel és megszórjuk a nádcukorral.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 50-60 percre, és sütés közben, kb. félidőben 160 fokra mérsékeljük a hőfokot. Tepsiben hagyjuk kihűlni, majd kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.