A rizst feltesszük főni. A zöldségeket meghámozzuk és felcsíkozzuk, a tofut 2 cm vastag téglalapokra vágjuk.
A hagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, majd 3-4 perc elteltével az uborkát. (Ne főzzük túl, akkor jó, ha kissé még ropognak a zöldségek.)
Hozzáadjuk a gyömbérport, a tofut, a szójaszószt, majd a kukoricakeményítőt és a chilit, végül óvatosan összeforgatjuk.
Pár percig hagyjuk összeérni, sózást a szójaszósz miatt nem igényel.
A kész rizst lecsepegtetjük, közben egy másik edényben szezámolajat hevítünk. Mikor már kellően forró (és csak akkor), hozzáadjuk a rizst, és hagyjuk megpirulni. Közben hozzápasszítjuk a kukoricát, a zöldborsót, végezetül megsózzuk.
2016.01.28.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.