A rizst feltesszük főni. A zöldségeket meghámozzuk és felcsíkozzuk, a tofut 2 cm vastag téglalapokra vágjuk.
A hagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, majd 3-4 perc elteltével az uborkát. (Ne főzzük túl, akkor jó, ha kissé még ropognak a zöldségek.)
Hozzáadjuk a gyömbérport, a tofut, a szójaszószt, majd a kukoricakeményítőt és a chilit, végül óvatosan összeforgatjuk.
Pár percig hagyjuk összeérni, sózást a szójaszósz miatt nem igényel.
A kész rizst lecsepegtetjük, közben egy másik edényben szezámolajat hevítünk. Mikor már kellően forró (és csak akkor), hozzáadjuk a rizst, és hagyjuk megpirulni. Közben hozzápasszítjuk a kukoricát, a zöldborsót, végezetül megsózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.