A csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk. A vörös- és a fokhagymát, valamint az 1 cm gyömbért meghámozzuk, majd mindet egészen finomra vágjuk.
Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a hagymákat a gyömbérrel együtt. Hozzáadjuk a húst, amit aranyszínűre pirítunk. Ezután felöntjük a kókusztejjel és a tejszínnel. Megsózzuk, aztán felforraljuk, majd közepes lángon majdnem puhára főzzük kb. 30 perc alatt. Közben a kókuszreszeléket illatosra pirítjuk száraz serpenyőben.
A csirkéhez adjuk a borsót, majd ismét megsózzuk. Pár percig főzzük, végül beleforgatjuk a spenótleveleket is. Ezután meghintjük a pirított kókusszal és egy kevés frissen őrölt borssal. Jázminrizzsel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.