Elkészítés: Az apróra vágott fokhagymát és 1 kanálnyi hajdinalisztet a vaj és az olaj keverékén megpirítottam, beletettem a felszeletelt 1 sárgarépát és a pórét, valamint 1 jó maroknyi mángoldot feldarabolva, azokkal is pirítottam egy kicsit, majd felöntöttem
kókusztejjel, de elsőre csak egy kevéssel. Akkor jöhetett a garnéla. Utána még egy kis kókusztej, víz, só. Ízesítésnek őrölt koriandermagot, őrölt fehérborsot, őrölt szerecsendiót és egy csipet feketeborsot használtam.
Mikor felforrt, pár centisre tördelt spagettit főztem bele. Mire az megfőtt, el is készült a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.