A hagymát, a paradicsomot és a paprikát megtiszítjuk, felaprítjuk, a kolbászt felkarikázzuk. Egy kevés olajon megsütjük a kolbászkarikákat, majd kiszedjük, és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, és megszórjuk pirospaprikával. Aláöntünk egy kevés vizet, összekeverjük, és hozzáadjuk a paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt 10-15 percig főzzük.
Beletesszük az áttört fokhagymát és a paradicsomot, majd további kb. 10 perc alatt készre főzzük. Végül belekeverjük a kolbászkarikákat, és melegen, friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.