A sült kolbászos lecsó elkészítéséhez a kolbászt karikára vágjuk, és zsíron megsütjük. Azután kiszedjük a serpenyőből, és félretesszük.
Az apróra vágott hagymát a serpenyőben visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáaadjuk az összevágott paprikát, megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve 20 percig főzzük.
A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk,majd négyfelé vágjuk a szemeket, és hozzáadjuk a paprikához. 15 perc alatt készre főzzük a lecsót. Végül hozzákeverjük a sült kolbászt. Friss kenyérrel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.