A tököt hosszában négybe vágjuk, a magjait eltávolítjuk, meghámozzuk, feldaraboljuk. Egy serpenyőbe rakjuk, rászórjuk a cukrot, meglocsoljuk olívaolajjal és rácsurgatjuk a mézet. Berakjuk a 180 fokra előmelegített sütőbe.
A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk. A gyömbért megpucoljuk, felaprítjuk. 20 perc után a serpenyőt kivesszük, a sült sütőtököket egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a krumplit, a gyömbért, aprítunk bele chilit, felöntjük vízzel. Fűszerezzük, és addig főzzük, amíg a krumpli is megpuhul.
A tökmagokat megpirítjuk, a felkarikázott kolbászokat megsütjük, majd a kitálalt levesre szórjuk.
Megjegyzés
Az ősz és a tél a sütőtökről szól. Íme egy krémleves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.