A kölest puhára főzzük háromszoros mennyiségű, sós vízben, majd hagyjuk langyosra hűlni.
A megmosott padlizsánokat hosszában vékony szeletekre felvágjuk, az olajon megpirítjuk.
Összeforgatjuk a kölest a megtisztított, felaprított lila hagymával és petrezselyemmel. Az így kapott tölteléket elosztjuk a padlizsánszeleteken, kissé lenyomkodjuk, majd mindet feltekerjük.
A joghurtot vagy tejfölt simára keverjük egy kevés sóval és a meghámozott, lereszelt fokhagymával. Ezzel meglocsolva tálaljuk a padlizsántekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.