A füstölt húst felrakjuk főni a meghámozott, egészben hagyott vöröshagymával, és a babérlevéllel. Ha már félig megpuhult, hozzáadjuk az átmosott savanyú káposztát.
Amíg fő, a virslit felkarikázzuk, serpenyőben kevés zsiradékon átsütjük, félretesszük.
Elkészítjük a rántást: kevés zsiradékon megpirítjuk a lisztet, rádobjuk a zúzott fokhagymát, és fél percig hevítjük kevergetve. Levesszük a tűzről, hozzávegyítjük a pirospaprikát, majd hideg vízzel felengedjük, csomómentesre keverjük.
Ha már majdnem puha az oldalas a levesben, hozzárakjuk a gerslit. Pár percig főzzük együtt, majd beleöntjük a rántást, hozzátesszük a virslit, és együtt készre főzzük. Ropogós héjú, friss kenyeret adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.