A kölest feltesszük főni 2 bögre vízben. Hozzáadjuk a fél rúd fahéjat és pár szem szegfűszeget. Amikor a víz elfőtt, hozzáöntjük a szójatejet, ízlés szerint édesítjük a mézzel, és készre főzzük. A végén eltávolítjuk a fahéjat és a szegfűszegeket.
Az őrölt fahéjat összekeverjük a porcukorral. A körtéket felszeleteljük, megforgatjuk a fahéjas cukorban, és egy kiolajozott, 26 cm-es tortaformába fektetjük őket.
A körték tetejére simítjuk a megfőtt kölest, és előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.