Elkészítés: A lapokhoz a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, összegyúrjuk csipet sóval, 1 dl tejföllel (lehet több is kell, a liszttől függ). 1 órát pihentetjük, 2 lapot sütünk, amiket előzőleg megszurkálunk, hogy ne hólyagosodjon fel.
A krémhez a vaníliás pudingokat elkeverjük 2 dl hideg vízzel. 10 dkg cukorral 1 l vizet felforralunk, majd beleöntjük a pudingos masszát. A tojásfehérjét felverjük a 20 dkg cukorral, majd a sűrű pudingba öntjük, és még főzzük pár percet.
Még melegen megtöltjük a lapokat, legjobb egy magas tepsiben. 2-3 óra múlva szeleteljük, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.