A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd amikor már elég szilárd, hozzáadjuk a citromlevet. A tojások sárgáját és a narancshéjat is a habhoz adjuk, majd beleforgatjuk a lisztet.
Egy 18 cm átmérőjű tortaformát kibébelünk sütőpapírral, és beletöltjük a masszát. 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, belekeverjük a narancskrémet és 2 evőkanál porcukrot. A krém 1/3-át félrerakjuk a díszítéshez, a maradékhoz pedig hozzákeverjük a kockákra vágott narancsot.
A tortát 3 részbe vágjuk, és megtöltjük a narancsdarabos krémmel, majd befedjük a félretett krémmel. Az oldalát durvára tört mogyoróval, a tetejét pedig narancs- és citromszeletekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.