A sütőtököt és a krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. Feltesszük főni az ételízesítővel annyi vízben, amennyi bőven elfedi.
A hagymát felkockázzuk (vagy a pórét felkarikázzuk) és egy kis olajon megpirítjuk. Ha a krumpli és a tök is puhára főtt kb. 20 perc alatt, a hagymát is hozzáadjuk, megborsozzuk, megszórjuk szerecsendióval, és az egészet botmixerrel leturmixoljuk.
Hozzákeverjük a tejszínt, és felöntjük még annyi vízzel, hogy kellemes krémleves állaga legyen, majd még egyszer felforraljuk. Tálaláskor meghintjük pirított tökmaggal, esetleg pirított sonkával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.