A krumplit és a sütőtököt megpucoljuk, apróbb kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk,
Fazékba öntjük az olajat, rádobjuk a hagymát, majd üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a burgonyát és a sütőtököt, majd felöntjük a húslevessel és a tejjel.
Sóval és reszelt szerecsendióval ízesítjük. Felforraljuk, majd lefedve alacsony hőfokon puhára főzzük a zöldségeket.
A levest ezután botmixerrel összeturmixoljuk, majd még egyszer felforraljuk, és hozzáöntjük a tejszínt. Aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.