A gombát 15 percre kevés hideg vízbe áztatjuk. A hagymát finomra vágjuk, a burgonyát felkockázzuk, a gyökérzöldségeket falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát üvegesre sütjük a felforrósított vajon, hozzáadjuk a köményt és a gyökérzöldségeket, és együtt pirítjuk néhány percig.
Liszttel meghintjük, kissé lepirítjuk, majd felöntjük 1 l vízzel. Felorraljuk, hozzáadjuk a gombát, a babérlevelet és a szegfűborsot. Sózzuk, borsozzuk, majd kis lángon tovább főzzük.
Ha a zöldség félig megpuhult, a leveshez adjuk a felkockázott burgonyát is. Az egészet puhára főzzük, ha szükséges, ismételten sózzuk és borsozzuk, majd 1-2 csipet majoránnával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.