A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A megtisztított hagymák alját késsel egyenesre igazítjuk, hogy ne billegjenek, a tetejüket kalapnak levágjuk. A hagymákat a kalapjukkal együtt egyenként alufóliába csomagoljuk, állítva tepsibe rakjuk, és az előmelegített sütő középső részében puhára sütjük 60-80 perc alatt.
Közben a töltelékhez a megtisztított sárgarépát, salottahagymát és pórét, valamint a barackot apróra kockázzuk. Fazékban felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta az előkészített zöldségeket. Felöntjük az alaplével, felforraljuk, majd habverővel beleforgatjuk a kuszkuszt és a barackot.
Ezután a kuszkuszt hagyjuk megduzzadni a csomagolásán megadott idő alatt. Közben habverővel időnként átkeverjük.A mandulát felhevített száraz serpenyőben megpirítjuk, majd felaprítjuk és a töltelékbe vegyítjük. Megsózzuk, megborsozzuk.
A hagymákat óvatosan kicsomagoljuk, majd leemeljük a kalapjukat és kb. 4 réteget kiemelünk a közepükből. (Ezt később tetszőlegesen felhasználhatjuk.) Az üregeket megtöltjük a kuszkuszos keverékkel. Végül a kalapokat visszatesszük, és a hagymákat a forró sütő középső részében felmelegítjük kb. 5 perc alatt. Melegen fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.