Egy csészében egy kevés langyos, cukros tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd hozzákeverjük a liszthez. Megsózzuk, majd pár csepp olívaolajjal és vízzel tésztává dagasztjuk. Meleg helyre tesszük, és hagyjuk, hogy megkeljen.
Amikor a tészta megkelt, kör alakúra formázzuk, és bő, forró olajban kisütjük.
A paprikát és az újhagyma zöldjét felkarikázzuk, a paradicsomot felszeleteljük. A forró lángost megkenjük a fokhagymával, a maradékot felaprítjuk és rászórjuk. Elosztlatjuk rajta a szardíniát a szósszal együtt, a paradicsomot, a paprikát és az újhagyma zöldjét. Megsózzuk, megborsozzuk. Azonnal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.