Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk a vajjal. A tojásokat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a diót.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég (legalábbis, ha magasat szeretnénk). Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hűlés közben egy kicsit még úgyis szilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.