A vajat és a csokoládét egy kis edényben, lassú tűzön összeolvasztjuk, majd levesszüka tűzhelyről.
Összekeverjük egy nagyobb edényben a lisztet, a sütőport, a cukrot, a kissé felvert tojást és a tejet, a vaj-csokoládé keveréket, végül a diót egy evőkanállal belekeverjük.
A tészát egy 30x20 cm-es, kiolajozott tepsit sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb. 55 perc alatt készre sütjük. Ha kész, kb. 5 percig a formában pihentetjük, majd kivesszük hűlni. Még langyosan, 3x3 centis kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.