Egy bögrében simára keverjük a mascarponét a porcukorral. Vékonyan megkenünk 4 szelet kenyeret a cukros mascarponéval, a másik 4 szeletet pedig a lekvárral. Összeillesztjük 1-1 mascarponés és lekváros szeletet. Kissé összenyomkodjuk a szélüket.
Habosra keverjük a tojásokat 1-1 csipet barna cukorral és őrölt fahéjjal. A töltött kenyereket óvatosan belemártjuk a felvert tojásba.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, majd aranyszínűre sütjük rajta a a töltött-bundázott kenyérszeleket. Végül mindegyiket tányérra tesszük, átlósan félbe vágjuk, és azonnal tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.