A túrókrémhez áttörjük a túrót, majd kikeverjük a porcukorral és a tejföllel.
Négy kenyérszeletet megkenünk a túrókrémmel, a másik négyet pedig a lekvárral, majd összetapasztjuk és kicsit összenyomkodjuk őket.
A feltört tojásokat felhabosítjuk, megforgatjuk benne a szendvicseket, és aranybarnára sütjük a felforrósított olajban.
Konyhai papírtörlőre téve leitatjuk róluk a felesleges zsiradékot, majd azonnal tálaljuk. A tetejét ízlés szerint meghinthetjük porcukorral és reszelt citromhéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.